Wednesday, September 08, 2010

Helsingin sarjakuvafestivaalit

Helsingissä juhlitaan ensi viikonloppuna jälleen sarjakuvan merkeissä ja Kreegah Bundolo on tuttuun tapaan paikalla sekä ohjelmistossa että kaupankäyntiä harrastamassa.

Kreegah Bundolo ja Daada majailevat festivaaliteltan osastolla B2. Koko nettikaupan valikoima ja satoja käytettyjä sarjakuvia tullaan pakkaamaan Bundomobiilin tavaratilaan ja kärräämään tarjolle sarjakuvan puutetta poteville. Kannattaa keskeyttää kaikki puuhat ja tulla pankkiautomaatin kautta tekemään edullisia ja vähemmän edullisia löytöjä sekä tapaamaan kustantamon artisteja.

Matti Hagelberg saapuu haastateltavaksi festivaaliteltan päälavalle lauantaina kello 13 jolloin Markku Kesti jututtaa tekijää ensi kuussa ilmestyvän Silvia Reginan tiimoilta. Päälavalta Hagelberg liitää keskustan taivaiden halki Tennispalatsiin, jossa hän keskustelee yhteiskunnallisesta sarjakuvasta Atakin, Paul Gravettin ja Anton Kannemeyerin kanssa kello 15. Näiden kahden ajallisen kiintopisteen välillä on hyvää aikaa yhyttää artisti ja lähestyä häntä ujosti nimikirjoituksen toivossa.

Fok_It-sarjakuvan fanit varmasti ilahtuvat tiedosta että sarjan tekijä Joonas Rinta-Kanto on tavattavissa Kreegah Bundolon osastolla lauantaina kello 14.30. Joonas on luvannut piirtää halukkaille tuolloin hienoja omistuspiirroksia albumiinsa.

www.sarjakuvafestivaalit.fi

No comments: