Monday, February 09, 2009

Tammelan kirjakauppa lopettaa

Tammelan kirjakauppa sulkee ovensa ennen kesää. Lopettaisin välittömästi jos ei olisi kolmen kuukauden irtisanomisaikaa liikehuoneistolla. Voisin vuodattaa lähes loputtomasti syitä leipääntymiselle, mutta totean mieluumin lyhyesti että kirjakaupan pitäminen osoittautui sekä taloudellisesti että henkisesti niin raskaaksi hankkeeksi että on parempi lopettaa ajoissa ennenkuin menee konkurssiin koko toiminimi tai tulee oikosulku omistajan ajatteluelimeen. Kreegah Bundolo jatkaa netissä totuttuun tapaan.

Se ettei putiikki tuottanut voittoa ei ollut yllätys kenellekään, mutta kummastuttaa silti ettei vuokrarahoja saatu yhtenäkään kuukautena katettua myynneillä. Ei edes joulukuussa jolloin oli poikkeuksellisen vilkasta. Parhaina päivinä kävi jopa kolme asiakasta!

Seuraavien kuukausien aikana olisi tarkoitus myydä kirjakaupalta kaikki pois. Tarjoustuotteiden määrä lisääntyy päivittäin, puoleen hintaan on tarjolla jo nyt sitä sun tätä mielenkiintoista. Myös huonekalut ovat myynnissä jos jollakulla sattuisi olemaan kirjahyllyille käyttöä.

Kiitos kaikille asiakkaille. Vaihtoehtosarjikset voi Tamperelainen harrastaja käydä vastaisuudessa hankkimassa Bukrasta, joka sijaitsee keskustassa Tuomikirkonkadulla.

No comments: