Thursday, November 22, 2007

UPS, you did it again
Parahin UPS,

Yritin soittaa palvelunumeroonne hetki sitten mutta kyllästyin kuuntelemaan hissimusiikkia. Täten koetan onneani näin sähköpostitse.

Lähdin eilen vaimoni kanssa iltakävelylle ja huomasin talomme edessä kuralammikossa oudon lappusen. Ryhdyin sitä tutkimaan ja paljastui että se on teiltä. UPS infonotice luki siinä. Puhdistettuani paperin kurasta, paljastui että minulle oli yritetty eilen kello 15.05 toimittaa pakettia mutta menestyksettä.

Päätellen siitä että olin eilen mainittuun iltakävelyyn saakka koko päivän kotona ja siitä että ilmoituslomake oli sysätty lätäkköön talomme etupuolella, oletan että virkailijanne on käynyt rynkyttämässä lukossa olevaa etuovea ja aikansa temmottuaan jättänyt toimituksen sikseen kun voimatoimet eivät tuottaneet tulosta. Täällä Tampereellahan monet ovisummerit ovat sisäpihalla, niin myös meillä.

Koska minulla ei ole aikaa seistä talomme edessä koko päivää siinä toivossa että saisin kuriirinne kiinni puuhailemassa etuovella, ilmoitankin näin sähköpostitse sen mikä tuli tuossa jo mainituksi eli että ovisummeri on sisäpihalla. Painamalla tuota ihmeitätekevää kommunikaationappia minuun saa helpommin yhteyden kuin jättämällä epämääräisiä viestejä talomme edustalle kuralammikoihin. Toisaalta jos tuo 50 metriä sisäpihan suuntaan on liikaa, voin tulla etuovenkin avaamaan jos soitatte minulle numeroon ---. Jos tämä viesti ei syystä tai toisesta mene perille, voin myös jättää sen kuralätäkköön Tampereen toimipisteenne eteen.

Ystävällisin terveisin, pakettiani vartoen,

Hans Nissen

2 comments:

Olli Sulopuisto said...

Tyttöystävällä oli samansuuntainen kokemus Tullintorilla asuessaan. Lähetti oli päässyt ulko-ovelle asti, mutta ei osannut soittaa summeria tai puhelimella, joten lykkäsi oveen käsinkirjoitetun "kävin täällä moi" -lapun. Ei yhteystietoja, ei mitään.

Anonymous said...

Meikällä on ainakin TNT:stä pelkästään hyviä kokemuksia. Ovat aina soittaneet etukäteen että minulle on tulossa paketti seuraavana päivänä ja että mihin sen voi tuoda esim. puoliltapäivin vai sopisiko jokin muu aika paremmin.

Mutta tämä siis Helsingissä, en tiedä miten Tampereella.